Bianstone

     

Eigenschappen van Bianstone

Compositie:

Bianstone bevat meer dan 40 werkzame stoffen en mineralen en meer dan 20 stoffen de de veroudering van het lichaam afremmen.

Onschadelijke infra-rode straling:

Straalt een brede frequentie aan infrarode straling uit meteen golflengte tot aan 1600 Nanometer.

Ultrasonisch:

De Bianstone produceert tussen de 2-2000 hertz geluidsgolven wanneer ermee over het lichaam gewreven wordt.


De Bianstone als schraapinstrument stimuleert de meridianen en energiepunten van het lichaam om afvalkanalen en andere banen van het menselijk lichaam te activeren en zodanig de microcirculatie van het lichaam beter op gang te krijgen

Bianstone schraaptherapie is geschikt voor mensen die zich willen ontdoen van lichaamsafvalstoffen en de inwendige organen van hun lichaam willen reinigen, maar ook bij mensen de gewicht willen verliezen of simpelweg gewoon fit willen blijven. Verder is het ook geschikt voor mensen met slechte microcirculatie. Bovendien versterkt het de weerstand. De schraaptherapie stimuleert de meridianen en energiepunten van het lichaam om afvalkanalen en andere banen van het menselijk lichaam te activeren en zodanig de microcirculatie van het lichaam beter op gang te krijgen. Het elimineert de hitte en afvalstoffen in het lichaam en verwijdert overtollig vet. Bianstone schraaptherapie is een soort natuurlijke gezondheidstherapien gebruikt methodes die vrij zijn van narcotica en niet penetrerend zijn.


Voor welke aandoening is de Bianstone therapie hoofdzakelijk bedoeld

Het verbeteren van de bloedcirculatie en hiermee het verhogen van zuurstofgehalte. Verder is het ook erg geschikt voor het behandelen van rugpijnen, zenuwpijnen, uitputting, constipatie, koude handen en voeten en bij psychische klachten. Het elimineert warmte en afvalstoffen in het menselijk lichaam en verwijdert overtollige vetten om u zo fitter te maken. Ten slotte is het ook zeer heilzaam bij hoofdpijn, duizeligheid, bijziendheid, ondervoeding, hoesten, huidziekten en hoge bloeddruk. Verbetert de klachten bij diabetes en cerebrale trombose, oververhitting en wat het kankercelgroei tegen.


Bianstone therapie bij rug- en nekklachten

Bianstone is werkelijk een uniek hulpmiddel bij de behandeling van rug- en nekklachten.  Hoe kan een steen u helpen om uw pijn te verlichten? Bianstone genereert infrarode straling en ultrason pulsen (3698 keer per wrijving over de menselijk huid) 

Het heeft een belangrijke positie ingenomen in het Chinese ziekenhuis voor Traditionele geneeskunde bij het behandelen van diverse bindweefsel-aandoeningen en specifiek bij acute of chronische lagere rugpijn, maar ook in geval van huidaandoeningen. Bianstone therapie werkt effectief en adequaat bij het reguleren van Qi, bloed, Yin en Yang; het openen van lichaamskanalen; het wegnemen van reumaklachten en het verdrijven van warmte waarmee het de menselijke geest kalmeert.


Naast de rug- en nekklachten geeft Bianstone therapie ook baat bij het verlichten van spierpijnen en stramheid, ontgiftigt en stimuleert het de bloedsomloop en lymfesysteem, verbetert de spijsverteringsklachten en wekt het een sterk gevoel van kalmte op. 


Kortom, Bianstonegenezing is een absoluut veilige en niet-indringende therapie die onze lichaamscirculatie effectief kan verbeteren en daarmee de genezing en revaliderend van ons lichaam zeer ten goede kan komen.